'Innovació i música' és la nova proposta de la Simfònica per a empreses


  • Comparteix:

Actuació de la simfònica al Palau de la Música / Font: OSSC

Actuació de la simfònica al Palau de la Música / Font: OSSC

L'Orquestra Simfònica de Sant Cugat (OSSC) reflexiona sobre les similituds entre l'organització empresarial i el funcionament d'una formació musical. Aquest és l'objectiu del darrer projecte de l'orquestra que es presenta aquest dimecres a les nou del vespre al Teatre-Auditori. La cita també servirà per nomenar l'alcaldessa, Mercè Conesa, presidenta honorífica d'aquesta cobla.

El treball en equip, el lideratge, transmetre valors i la gestió del temps són alguns dels conceptes del món de l'empresa que també es troben dins del funcionament d'una orquestra. Aquesta és la base del nou projecte de l'OSSC, 'Innovació i Música' que consta de dues vessants. D'una banda, planteja la possibilitat que persones del món de l'empresa puguin descobrir el funcionament de l'orquestra assistint als assajos i entrevistant-se amb el director i el músic. L'altra branca de la iniciativa són els Concerts d'Empresa que s'adrecen a directius, treballadors, clients o proveïdors que s'adapten a les peticions i necessitats dels contractants.

La cita d'aquest dimecres també serà el moment perquè l'alcaldessa, Mercè Conesa, sigui nomenada presidenta honorífica de l'orquestra. La trobada començarà a les nou del vespre al Teatre-Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.