'Lo imposible' centra els cartells dels dos cinemes de la ciutat


  • Comparteix:

Cartell de 'Lo imposible' / Font: Filmaffinity

Cartell de 'Lo imposible' / Font: Filmaffinity

Els cinemes de la ciutat avancen les estrenes d'aquesta setmana a dijous a causa de la festivitat de divendres, Dia de la Hispanitat. El tsunami que el 2004 va arrasar la costa de Tailàndia arriba als cinemes de Sant Cugat de la mà de 'Lo imposible', dirigida pel català Juan Antonio Bayona. El film de Tim Burton 'Frankenweenie' és l'altra estrena dels dos cinemes santcugatencs. A més, Yelmo porta a les seves pantalles la pel·lícula 'Cosmopolis'.

'Lo impossible', estrenada al Festival de Sitges, explica la història d'una família que va a passar les vacances de Nadal a Tailàndia. Un matí, mentre estan a la piscina, veuen una gran onada que s'apropa cap a la costa. El film, basat en fets reals, gira entorn el tsunami que va arrasar les costes del sud-est de l'Àsia, l'hivern del 2004.

La nova pel·lícula del director nord-americà Tim Burton, 'Frankenweenie', narra la història de Víctor i l'experiment científic que ressuscitarà el seu estimat gos Sparky. L'animal horroritzarà els seus veïns que intentaran matar-lo. La pel·lícula és un 'remake' del curtmetratge del mateix nom que Burton va fer el 1984.

La pel·lícula 'Cosmopolis' s'estrena només a Yelmo. El protagonista del film, el jove multimilionari Eric Packer, decideix recórrer Manhattan amb la seva limusina per tallar-se el cabell. La ciutat viurà una jornada de caos per la visita del president dels Estats Units. La pel·lícula, dirigida per David Cronenberg, s'ha estrenat al Festival de Sitges que se celebra aquests dies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.