Els Premis Butaca nominen Carles Martínez com a millor actor de repartiment


Temes relacionats

La 50a programació del Teatre-Auditori, marcada pels retorns (26/set/12)

Míriam Alamany i Carles Martínez estrenen avui 'Mequinensa' al TNC (10/mai/11)


  • Comparteix:

Carles Martínez, durant la representació de l'obra al TNC. / Font: Tnc.cat

Carles Martínez, durant la representació de l'obra al TNC. / Font: Tnc.cat

L'actor santcugatenc Carles Martínez està nominat com a millor actor de repartiment per l'obra 'Mequinensa' dels Premis Butaca. Martínez, codirector de l'escola teatral Platea, va estrenar al Teatre Nacional de Catalunya (TNC) aquesta adaptació de 'Mequinensa', de Jesús Moncada. Als premis, que es lliuraran el 27 de novembre, també opten els muntatges i espectacles 'Incendis', 'Tots aquests Dois' i 'Splenda', que es podran veure en la present programació del Teatre-Auditori.

Carles Martínez es disputa el premi Butaca al millor actor de repartiment amb Manel Dueso ('Luces de Bohemia'), Ivan Benet ('Qui té por de Virgínia Woolf?'), Pablo Derqui ('Hedda Gabler') i Boris Ruiz ('Els jugadors').

Martínez rep la nominació per la seva interpretació a l'adaptació de l'obra 'Mequinensa', de Jesús Moncada. La peça pren com a punt de partida l'arribada d'un nouvingut a aquest punt fronterer de la Franja de Ponent on es troben el Segre i l'Ebre i la seva immersió a la peculiar vida quotidiana del municipi.

D'altra banda, la llista de nominats als premis Butaca inclouen diverses obres de teatre que es representaran al Teatre-Auditori. 'Tots aquests Dois' de Pep Tosar, l''Splenda' de Mag Lari i 'Incendis' amb Julio Manrique i Clara Segura. Els premis s'atorgaran el 27 de novembre i tres dies després 'Incendis', l'obra més nominada, arribarà al Teatre-Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.