'Menta, diari sonor', nou treball de David Mengual Free Spirit Big Band


Temes relacionats

La David Mengual Free Spirits Big Band debuta a El Siglo amb 'Menta, diari sonor' (29/set/12)

David Mengual Free Spirits Big Band actua a La Pedrera ( 6/mai/12)


  • Comparteix:

La formació santcugatenca oferirà un concert cada dimecres del mes de novembre/ Font: Google

La formació santcugatenca oferirà un concert cada dimecres del mes de novembre/ Font: Google

La formació santcugatenca David Mengual Free Spirit Big Band actuarà tots els dimecres de novembre a la sala Jamboree de Barcelona a partir d'aquest dimecres. Les actuacions, que es faran cada setmana amb un convidat diferent, també serviran per presentar el seu nou treball, 'Menta, diari sonor', que gravaran l'últim dissabte de novembre. El preu de l'entrada és de cinc euros anticipada i de sis euros en taquilla. Els concerts començaran a les vuit del vespre i acabaran a les deu de la nit.

L'objectiu del nou treball de David Mengual Free Spirit Big Band ha estat unificar en una sola sonoritat totes les músiques i el resultat ha estat 'Menta, diari sonor', un treball que ha sorgit de musicar una antologia de poemes de David Castillo. El grup ha triat aquest nom perquè considera que la seva música és fresca i natural, efecte similar al que provoca l'olor de la menta.

Els temes del nou disc sonaran tots els dimecres de novembre acompanyats de les actuacions de convidats com la veu de Caleste Alías, la guitarra de David Soler, el trombó de Toni Belenguer i la flauta de Pablo Selnik.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.