Els Gausacs tornen als castells de 7 per les baixes de la canalla


Temes relacionats

El Concurs de Castells de Tarragona també reconeix la música de Gausacs ( 9/oct/12)

Fita històrica dels Gausacs al Concurs de Tarragona ( 6/oct/12)


  • Comparteix:

Els Gausacs també van portar una torre de 7 a la Festa Major de Valldoreix d'enguany

Els Gausacs també van portar una torre de 7 a la Festa Major de Valldoreix d'enguany

Els Castellers de Sant Cugat han completat aquest dissabte i diumenge dues actuacions conservadores, on han lluït el seu repertori de 7 en la diada de l'Esperidió a Tarragona i la Diada de Castellers de Sants a Barcelona. Tot i que la previsió inicial per al cap de setmana era intentar algun castell de 8, com el 2 de 8 amb folre o el 4 de 8, la colla ha apostat finalment per la torre de 7, el 5 de 7 i el 4 de 7 amb agulla per les baixes d'última hora en la canalla.

Els camises verdes no han intentat aquest cap de setmana cap castell de 8, com inicialment estava previst, perquè alguns nens i nenes de la colla s'han fet mal durant la setmana. El cap de colla Toni Serra ha lamentat aquesta situació perquè no ha permès als Gausacs demostrar el seu potencial, que van mostrar en el concurs de Tarragona.

Toni Serra

Hem tingut mala sort perquè després de la gran actuació del concurs hem tingut problemes amb els nanos i això no ens ha permès fer els castells que volíem.


Tot i això, els Gausacs han desplegat les seves millors construccions de la gamma de 7, un repertori que la colla ja té consolidat. Els camises verdes han repetit actuació tots dos dies portant a plaça la torre de 7, el 5 de 7 i el 4 de 7 amb agulla, que dissabte han assolit en el segon intent. Amb l'exhibició de diumenge, la colla ja porta 25 torres de 7 descarregades consecutivament i ha assolit el seu 71è 5 de 7.

La Colla Jove Xiquets de Tarragona ha estat l'amfitriona de la diada de l'Esperidó, que ha comptat també amb la participació dels Castellers de la Vila de Gràcia. Els Castellers de Lleida han estat els companys dels Gausacs en la Diada dels Borinots de Sants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.