8uit de teatre remou el públic santcugatenc amb 'Adreça Desconeguda'


  • Comparteix:

Mario Fernández i Siscu Ruiz protagonitzen i dirigeixen aquest muntatge

Mario Fernández i Siscu Ruiz protagonitzen i dirigeixen aquest muntatge

La companyia santcugatenca 8uit de Teatre ha sorprès el públic amb un relat cru sobre el nazisme. 'Adreça desconeguda' és el títol del muntatge que els ha portat a trepitjar per primer cop el Teatre-Auditori. L'obra, guanyadora al Premi Ciutat de Terrassa de Teatre 2012, ha aconseguit omplir gairebé tota la sala Escenari aquest dijous.



Mario Fernández i Siscu Ruiz són els protagonistes d'aquesta història agra que narra la relació epistolar entre dos socis i amics que viuen la pujada del nazisme des de móns oposats. Les diferències entre ells i el desmembrament d'aquesta relació íntima ha aconseguit remoure el públic que ha destacat la duresa del relat.

Públic

És una obra molt dura. Crec que reflecteix el moment històric. / M'ha semblat molt dramàtica, glaça la sang. / He gaudit amb l'obra.



L'intèrpret Mario Fernàndez, que dirigeix l'obra amb Siscu Ruiz, assegura que aquest és un text potent que convida també a la reflexió.

Mario Fernández

És una obra que et remou molt. El muntatge et fa pensar en el que va passar a l'època nazi. És molt present.


El muntatge ha posat el punt final a la seva gira d'una manera molt especial. Una representació al Teatre-Auditori que ha recollit forts aplaudiments per part dels espectadors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.