El Teatre-Auditori acollirà 'Nadal a casa', basat en el 'Poema de Nadal' de Sagarra


  • Comparteix:

Foto de família amb els responsables del muntatge / Font: Localpress

Foto de família amb els responsables del muntatge / Font: Localpress

El muntatge 'Nadal a casa', basat en el 'Poema de Nadal' de Josep Maria de Sagarra es representarà enguany al Teatre-Auditori i homenatjarà al dramaturg Esteve Polls que durant 30 anys ha dirigit aquest muntatge. A més, la cinquena edició de l'espectacle mantindrà la finalitat benèfica ja que part de la recaptació es destinarà a Càritas de la ciutat. La funció tindrà lloc el segon diumenge de desembre a les set de la tarda i les entrades, que tindran un preu de 12 euros, es posaran a la venda aquest dimarts.

Mariona Ribas i els santcugatencs Laura Conejero, Jaume Pla i Xavier Tor són als actors que donaran vida al muntatge que comptarà amb la participació de les corals de Camerata Sant Cugat, de l'escola Fusió i de l'escoles Pins del Vallès i Collserola. Amb aquesta combinació d'entitats de la ciutat torna per cinquena vegada aquesta iniciativa impulsada per Òmnium Cultural que enguany vol lloar Esteve Polls. A més, serà la primera vegada que la funció es farà al Teatre-Auditori després d'haver-se representat al Teatre la Unió i al Monestir.

L'homenatge tindrà dues parts. D'una banda, s'entregarà una placa al dramaturg, a càrrec de l'Ajuntament, i si l'estat de salut de Polls ho permet, ja que aquest dissabte farà 90 anys, interpretarà alguns passatges del text. La presidenta d'Òmnium Cultural de Sant Cugat, Maria Rosa Caballé, ha destacat que ningú no recita Sagarra com ho fa Polls.

Rosa Maria Caballé

Esperem que l'Esteve estigui en condicions per interpretar els últims versos del poema. És un moment molt especial perquè ell interpreta Sagarra com ningú.


La direcció de l'espectacle anirà a càrrec de Mònica Luchetti que ha estat ajudant de direcció del mateix Polls durant set anys i s'ha compromès a mantenir el to que el dramaturg ha donat sempre al muntatge. Luchetti ha posat en relleu que el text va molt més enllà del Nadal i ha dit que està ple d'humanitat.

Mònica Luchetti

El poema parla de la vida, no només del Nadal. Parla d'humanitat i de com són les persones. És un text molt interessant i comptem amb grans veus.


Les entrades es posaran a la venda dimarts de la setmana vinent a l'Oficina de Turisme i a la web del Teatre-Auditori. El preu és de 12 euros i una part dels diners que es recullin es destinaran a Càritas de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.