Festa i coneixement es combinen per tancar Patrimoni Viu 2012


Temes relacionats

El Patrimoni Viu revifa en el seu últim dia després d'un dissabte complicat (30/set/12)

Sant Cugat s'obre de bat a bat per donar a conèixer el seu patrimoni (28/set/12)


  • Comparteix:

L'Escola de Dansa Mediterrània ha ofert un taller de dansa

L'Escola de Dansa Mediterrània ha ofert un taller de dansa

Les jornades Patrimoni Viu 2012 han clos amb l'èxit assolit de combinar festa i coneixements al voltant del Modernisme a Sant Cugat. La iniciativa, organitzada pel Museu, ha dut a terme aquest dissabte les activitats que es van posposar el setembre passat a causa de la pluja. Un taller de danses tradicionals catalanes a càrrec de l'Escola de Dansa del Grup Mediterrània i un concert de la mà de la Coral la Lira han tancat les jornades, que segons l'organització han aconseguit una elevada implicació de les entitats de la ciutat.

Tot i que la meteorologia va deslluir en el seu moment la participació en les jornades, que van tenir lloc l'últim cap de setmana de setembre, la iniciativa ha reprès aquest dissabte les activitats ajornades recuperant el Modernisme i els primers estiuejants de la ciutat com a temàtica central de l'edició d'enguany. Dos mesos després, doncs, les jornades Patrimoni Viu han posat punt final amb el repte assolit de transmetre la història modernista de Sant Cugat a través d'activitats festives i propostes per a tots els públics.

La implicació de les entitats locals també ha estat significativa en l'edició d'enguany, que des del Museu s'ha definit com 'la clau de l'èxit' de la iniciativa. El director del Museu de Sant Cugat, Lluís Campins, ha posat èmfasi en la capacitat de conglomerar les qualitats de cada entitat al voltant d'un tema comú i crear així vincles associatius per preservar la memòria històrica del municipi.

Lluís Campins

Totes les entitats que tenen una dinàmica cultural potent a la ciutat, aporten la seva creativitat i esforç a l'entorn d'un tema.


Les primeres activitats de Patrimoni Viu van tenir lloc l'últim cap de setmana de setembre i van acollir una xocolatada, una cercavila, diversos tallers, animació infantil i un tast de vins. La propera edició de la iniciativa se centrarà en la història del Celler Cooperatiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.