'Un buen partido' encapçala les estrenes d'aquesta setmana


  • Comparteix:

Cartell del film 'Un buen partido' / Font: Fusion-freak.com

Cartell del film 'Un buen partido' / Font: Fusion-freak.com

Els cinemes de la ciutat han avançat les estrenes de cinema d'aquesta setmana a aquest dimecres a causa de la festivitat de dijous. La història d'una exestrella de futbol que intenta recuperar la seva exdona arriba a les pantalles dels cinemes Yelmo de la mà del film britànic 'Un buen partido'. 'Operación E' i 'Sin Tregua' són les altres estrenes de Yelmo. De la seva banda, Cinesa porta la pel·lícula 'El Chef, la receta de la felicidad'.

Després de triomfar en el futbol europeu, George Dryer, protagonista de 'Un buen partido', viatja als Estats Units per intentar reconciliar-se amb la seva exdona i el seu fill. Quan decideix entrenar l'equip de futbol del seu fill es veu assetjat per les atractius mares dels nens i pel patrocinador de l'equip de futbol que presumirà de tenir-lo com a amic.

L'actor espanyol Luis Tosar encapçala el repartiment de 'Operación E', pel·lícula dirigida per Miguel Courtois. El film explica la història de la família de Crisanto, un pagès que viu enmig de la jungla de Colòmbia i que haurà de fer-se càrrec d'un nadó que les FARC, les forces revolucionàries del país, han segrestat. Crisanto i la seva família es trobaran perseguits pels guerrillers, la policia i els militars, que el faran responsable del segrest del nen.

El film nord-americà 'Sin Tregua' és la tercera pel·lícula que estrena Yelmo. David Ayer dirigeix la cinta que explica com dos agents de Los Àngeles arruïnen la seva vida professional després de confiscar armes, drogues i diners d'una banda de narcotraficants.

Cinesa estrena el film francès 'El Chef, la receta de la felicidad', dirigida per Daniel Cohen. La pel·lícula mostra les vides paral·leles d'un cuiner que té moltes idees però no té cap restaurant i d'un xef que té un local molt prestigiós però s'ha quedat sense idees.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.