'La noche más oscura' recorda l'assassinat de Bin Laden als cinemes locals


  • Comparteix:

Cartell de la pel·lícula / Font: Boingboing.net

Cartell de la pel·lícula / Font: Boingboing.net

'La noche más oscura' és l'estrena de la setmana als dos cinemes de la ciutat, Cinesa i Yelmo. Aquest film, dirigit per l'oscaritzada Kathryn Bigelow, rememora la nit de l'assassinat del terrorista Osama Bin Laden amb una protagonista que no ha desistit durant 10 anys de perseguir l'home més buscat als Estats Units. El thriller 'El hombre de las sombras', el documental sobre Cirque du Soleil i el drama de 'The master' són les altres estrenes destacades.

La directora de la pel·lícula premiada amb l'Oscar al millor film, 'En tierra hostil', Kathryn Bigelow, presenta ara una nova creació: 'La noche más oscura', que repassa els 10 anys que va trigar la CIA en capturar el terrorista més buscat als Estats Units, Osama Bin Laden. En aquesta nova pel·lícula, Bigelow relata com es va produir l'assassinat de Bin Laden.

El cinema es converteix en una nova plataforma per conèixer el trepidant món de Cirque du Soleil que arriba a la nostra ciutat amb el documental 'Cirque du Soleil: Mundos lejanos'. Amb aquesta proposta, en 3D, els espectadors podran capbussar-se en el món del conegut circ a través d'aquesta nova aventura.

El drama de 'The Master' arriba a la ciutat per apropar l'ambient dels anys 50 a través d'un líder religiós i el seu deixeble, que explicaran el naixement de la Cienciologia.

Yelmo també estrena aquesta setmana 'El hombre de las sombras' i la comèdia 'Despedida de soltera'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.