Els 'Icebend', guanyadors del concurs internacional Rock Acústic de París


  • Comparteix:

Els germans Joan Pere, Oriol i Txesk Planells i Isaac Gimeno són els components del grup.

Els germans Joan Pere, Oriol i Txesk Planells i Isaac Gimeno són els components del grup.

El conjunt de música santcugatenc Icebend ha obtingut el tercer lloc del Concurs Internacional de Rock Acústic de París, que ha reunit grups de tota Europa i Canadà. Els músics locals, adherits al rock alternatiu, esperen que el resultat del concurs doni l'empenta necessària per editar el seu primer disc.

Els germans Joan Pere, Oriol i Txesk Planells i Isaac Gimeno són els components del grup local 'Icebend'. Amb la col.laboració del percussionista Marlon, del grup 'Los Guayabas', els santcugatencs s'han classificat a la tercera posició d'aquest concurs de música francès, que ha aplegat conjunts d'Itàlia, Alemanya i Gran Bretanya, entre d'altres.

Icebend ha obtingut la plaça per arribar a la final després de guanyar el concurs Emergenza 2003, celebrat a la sala Mephisto de Barcelona. El cantant del grup, Txesk Planells, ha valorat de forma molt positiva el seu pas pel concurs europeu:

Txesk Planells

És una cosa impressionant perquè coneixes gent de molts països


El concert a París s'ha realitzat a la mítica sala Gibus, per on han desfilat artistes de l'alçada d'Iggy Pop i The Police. Icebend confia que el tercer lloc al certàmen faciliti el camí per a l'enregistrament del seu primer treball discogràfic, que portarà el títol d''AcusticArma'.

El conjunt, que es defineix com una 'banda de directe', barreja molts estils de música, tal i com explica Txesk Planells:

Txesk Planells

La nostra música és una barreja de Pearl Jam i Jeff Buckley, entre d'altres


Icebend, que reuneix un total de 23 instruments, també va aconseguir el tercer lloc al Quart Festival Acústic Garcilaso 2003. De moment, el grup ha editat dos singles i un maxi-single, a l'octubre de l'any passat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.