DTerra ofereix més cursos i nous horaris per al 2013


  • Comparteix:

DTerra amplia les seves propostes

DTerra amplia les seves propostes

La galeria DTerra aprofundeix en els seus cursos de ceràmica i joieria amb nous horaris i afegeix el gravat, la fotografia i la papiroflèxia entre les seves propostes del primer trimestre de l'any. L'espai també proposa cursos mensuals per oferir petits tastets a nous alumnes.

També hi haurà cursos monogràfics, de tres o quatre sessions de durada, dedicats a tècniques i disciplines diverses com el gravat amb àcid, la pasta egípcia, la joieria amb sedes xineses, la papiroflèxia i la fotografia de joies en models.

Els horaris enceten dues noves franges horàries: al migdia i al vespre. Una de les responsables de l'espai i professora d'alguns dels cursos, Roberta Ferreira,ha explicat en una entrevista a Cugat.cat que d'aquesta manera s'adapten a les necessitats dels alumnes.

Roberta Ferreira

Hem ampliat perquè ja tenim els cursos plens. Hem augmentat els alumnes i hem obert grups al migdia i al vespre per respondre a la demanda.


Ferreira recorda que també tenen propostes per a novells en aquestes disciplines i que estan pensat per a persones que no tenen cap experiència prèvia ni en ceràmica ni joieria.

Roberta Ferreira

Tenim cursos adreçats a tothom dins les àrees de joieria i ceràmica. És a dir, no passa res si els interessats no tenen cap experiència prèvia.


Les inscripcions ja es poden fer per telèfon al 93.674.78.07, amb un correu electrònic a info@dterra.es o bé a la mateixa galeria ubicada al carrer d'Anselm Clavé.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.