'Les aventures de Tadeu Jones' arriba de la mà del Cicle de Cinema en Família


Temes relacionats

Arrenca la 3a edició del Cicle de Cinema en Família ( 3/feb/13)


  • Comparteix:

La coproducció catalana ha estat líder durant els cinc caps de setmana de setembre que ha estat en cartellera / Font: Cartell Oficial

La coproducció catalana ha estat líder durant els cinc caps de setmana de setembre que ha estat en cartellera / Font: Cartell Oficial

La pel·lícula 'Les aventures de Tadeu Jones' és la proposta del Cicle de Cinema en Família d'aquest diumenge. El film, primer llargmetratge del director Enrique Gato i primera producció animada de Telecinco Cinema, es projectarà a les dotze del migdia. El preu és de 4'30 euros, amb un descompte de 30 cèntims si es compra l'entrada per Internet.

Tadeu és un paleta somiador que s'ha de fer passar per un arqueòleg famós en una expedició al Perú. Els encarregats de posar veu als personatges són els actors Óscar Barberán, Michelle Jenner i José Mota, entre d'altres.

La pel·lícula està produïda entre Lightbox Entertainment, Telecinco Cinema, El Toro Pictures, Ikiru Films i Telefónica Produccions en coproducció amb Mitjana Networks. Compta també amb la participació d'AXN, Televisió de Catalunya, Grup Intereconomía, Mediaset España i Canal +23. La distribució es va dur a terme per la filial a l'Estat espanyol de Paramount Pictures.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.