L'Àgora acull la 2a edició de l'International School Music Festival


  • Comparteix:

Al festival participaran més de 100 alumnes d'entre 17 i 18 anys / Font: Nace.edu.es

Al festival participaran més de 100 alumnes d'entre 17 i 18 anys / Font: Nace.edu.es

L'escola Internacional Àgora acollirà la primera setmana de febrer la segona edició de l'International School Music Festival. A la cita hi assistiran diferents escoles del grup Nace de Mallorca; de Lledó, a Castelló; i Barcelona, així com l'escola Sint Lodewijk de Bruixes, a Bèlgica. El festival començarà dimecres de la setmana vinent i acabarà tres dies més tard amb un concert conjunt.

Més d'un centenar d'alumnes de 17 i 18 anys participaran en la segona edició de l'International School Music Festival. La iniciativa va sorgir l'any passat a Bruixes, quan l'escola Sint Lodewijk va convidar els alumnes de l'escola Àgora per celebrar el seu 150è aniversari amb un concert. El director del centre santcugatenc, Vicenç Gandol, ha explicat a Cugat.cat que la música és un pilar bàsic de l'educació, ja que ajuda a desenvolupar altres elements del procés d'aprenentatge.

Vicenç Gandol

Aquest projecte permet que els alumnes intercanviïn experiències amb alumnes d'altres nacionalitats.


Els assistents ocuparan part de la jornada musical a fer assajos generals i activitats culturals que es duran a terme a l'escola. El festival acabarà dissabte de la setmana vinent amb un concert dedicat a bandes sonores de diferents pel·lícules on totes les escoles actuaran, conjuntament i per separat. El coordinador del departament musical de l'escola Àgora, Manel Sales, ha explicat que la prioritat de l'escola és donar continuïtat a aquest projecte.

Manel Sales

L'any que ve un altre centre farà d'amfitrió, la nostra prioritat és donar-hi continuitat.


Els santcugatencs formen el grup més nombrós de les diferents actuacions aportant uns 25 membres a l'orquestra i una vintena a la banda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.