La mostra d'Aurèlia Muñoz, reclam per als 'turistes' locals


  • Comparteix:

La mostra estava composta per 35 peces

La mostra estava composta per 35 peces

La mostra 'Aurèlia Muñoz. Recerques infinites, fibres, textures i espai' ha rebut la visita de més de mig miler de persones durant els quatre mesos que ha ocupat el Museu del Tapís Contemporani. El director del Museu de Sant Cugat, Lluís Campins, ha emfatitzat que més d'un 60% dels visitants han estat de fora de la ciutat, fet que compleix amb l'objectiu de l'equipament cultural d'exportar la seva oferta més enllà del municipi.

De les 520 persones que s'han apropat al Museu del Tapís Contemporani per veure l'exposició d'Aurèlia Muñoz, una quarta part han estat veïns de la ciutat. La creadora Aurèlia Muñoz ha estat una de les artistes del tèxtil més reconeguda, segons ha afirmat el director del Museu de Sant Cugat, Lluís Campins, que a més l'ha equiparat a l'artista santcugatenc Josep Grau-Garriga pel que fa al seu reconeixement a àmbit internacional.

Lluís Campins

La podríem equiparar a Grau-Garriga pel que fa al seu reconeixement a àmbit internacional. És una de les artistes més importants que ha donat l'art català en l'àmbit del tèxtil.


Campins també ha destacat en una entrevista a Cugat.cat que les propostes expositives relacionades amb el món tèxtil cada vegada són més reconegudes pels santcugatencs i des del Museu de la ciutat ho volen exportar a àmbit nacional.

La mostra ha estat organitzada pel Museu de Sant Cugat i la Diputació de Barcelona i durant aquest any visitarà diversos punts de la demarcació de Barcelona. També està previst fer-la arribar al Musée d'Angers, a França, i a l'Institut of Contemporary Art a Boston.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.