El Club Muntatenyenc commemora els 50 anys de la coronació de l'Everest


  • Comparteix:

L'exposició mostra les expedicions catalanes.

L'exposició mostra les expedicions catalanes.

L'exposició fotogràfica 'Els catalans al sostre del món', que mostra les ascensions catalanes a l'Everest, romandrà oberta al Club Muntanyenc fins el dia 29. L'exhibició és una iniciativa de Caixa Sabadell i el Centre de Documentació Alpina amb motiu del cinquantè aniversari de la primera coronació del cim més alt del món.

La mostra, ubicada a la sala d'actes del Club Muntanyenc, ha rebut un bon nombre de visites durant la seva inauguració. I és que la col.lecció de fotografies dels muntanyers que han fet l'Everest ha captat l'interès dels ciutadans a l'hora de conèixer més detalls d'aquest difícil cim.

A partir de fotografies d'expedicions, coronacions i documentació diversa els assistents poden fer-se una idea aproximada del què significa pujar la muntanya més alta del món. Escoltem Alfredo Arechabala, membre de la secció de cultura del Club Muntanyenc:

Alfredo Arechabala

És una mostra que ens permet conèixer la feina d'aquests homes, tot i que els catalans van fer l'ascensió bastants anys després


Tot i que l'exposició va inaugurar-se oficialment ahir, el Club Muntanyenc ha obert la mostra uns dies abans. Durant aquestes jornades, un grapat d'entitats excursionistes han desfilat pel Club per conèixer la mostra de primera mà. Alfredo Arechabala:

Alfredo Arechabala

Les entitats excursionistes, les corals i altres grups s'han mostrat molt interessats per la mostra


Els santcugatencs poden visitar 'Els catalans al sostre del món' al Club Muntanyenc fins el dia 29 de gener.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.