La Biblioteca inicia un trimestre dedicat a la pau, la dona i la solidaritat


  • Comparteix:

L'equipament acollirà mitja dotzen d'exposicions

L'equipament acollirà mitja dotzen d'exposicions

La pau, la solidaritat i les dones seran les grans protagonistes de la programació de la Biblioteca del Mil·lenari prevista per aquest trimestre. Entre els actes destaquen mitja dotzena d'exposicions, la ja habitual hora del conte i també una nova proposta com són els 'tastets gastronòmics' vinculats a alguna de les activitats.

Les activitats de la Biblioteca se centraran cada un dels propers tres mesos en una temàtica concreta, que al gener serà la pau, al febrer el conflicte de Colòmbia, i al març, la dona. Cada una d'aquestes temàtiques comptarà amb diferents propostes com exposicions, xerrades, o la tradicional hora del conte, per als més petits.

En aquest sentit, aquest mes de gener es podrà veure en aquest equipament una exposició sobre conflictes bèl·lics actuals, i una altra titulada "Desastres de la guerra", i que segons Pepa Forn, directora de la Biblioteca, no ens deixarà indiferents en cap cas.

Pepa Forn

És una exposició molt dura, que costa de veure sencera sense emocionar-se, i que jo recomano moltíssim.


Al febrer, les exposicions permetran acostar-nos a la situació de Colòmbia i a la tasca de la Ruta Pacífica de Dones per la Pau, mentre que al mes de març hi haurà dues mostres d'art. Per a la directora de la Biblioteca, aquest ha de ser un espai de sensibilitació social i cultural i ha d'incloure propostes de diferents temàtiques.

Pepa Forn

Nosaltres som un centre de difusió important i hem de fer una tasca de sensibilitació. Però també acollim activitats més imaginatives, per gaudir.


No faltaran durant aquest trimestre les hores del conte, centrades en cada un d'aquests temes, ni els tallers de lectura per adults, entre d'altres. D'altra banda, la Biblioteca incorpora també com a novetat els tastets gastronòmics que es faran periòdicament, coincidint amb alguna d'aquestes activitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.