El Club Muntanyenc proposa tres noves iniciatives


  • Comparteix:

El Club Muntanyenc anima a la inscripció dels no socis amb diverses ofertes consultables al web / Font: Cmsc.cat

El Club Muntanyenc anima a la inscripció dels no socis amb diverses ofertes consultables al web / Font: Cmsc.cat

El Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) ha organitzat tres noves iniciatives culturals dirigides als seus socis. Es tracta d'un grup de fotografia per als amants d'aquesta activitat, un grup de cinema que es dedicarà a projectar i debatre sobre pel·lícules i un fòrum d'art per a apassionats de la pintura, l'escultura i el dibuix, entre d'altres.

El grup de fotografia està pensat per a tots aquells socis que vulguin compartir experiències, reculls, presentacions i coneixement sobre fotografia. El grup es troba els dijous a dos quarts de vuit de la tarda i els membres defineixen les activitats, sortides i exposicions.

El grup de cinema compta amb unes 10 persones que han començat les seves activitats amb un cicle dedicat al moviment cinematogràfic aparegut a França 'Nouvelle Vague'. El grup projectarà les pel·lícules 'À bout de souffle' i 'Hiroshima mon amour' el 2 d'abril i el 7 de maig, respectivament.

El vicepresident del CMSC, Alfredo Arechavala, ha explicat que l'objectiu de les activitats és passar una bona estona al club i que els socis puguin gaudir de les ofertes, així com fer ús dels espais i mitjans audiovisuals.

Alfredo Archavala

La idea va sorgir ja fa temps, després que sortís la Paret d'Art del Muntanyenc.


Per últim, el fòrum d'art és un club de debat al voltant d'aquesta temàtica que va sorgir a partir de les exposicions de la Paret d'Art del Muntanyenc (PAM). A aquesta associació es debatrà sobre pintura, escultura i dibuix, entre d'altres, i també es programaran exposicions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.