L'associació cultural Pentagrama de Valldoreix torna amb la segona edició de 'Les veus de la paraula'


  • Comparteix:

La presidenta de l'EMD va ser l'encarregada d'inaugurar el segon cicle.

La presidenta de l'EMD va ser l'encarregada d'inaugurar el segon cicle.

L'Associació Cultural Pentagrama ha celebrat el seu setè aniversari amb la inauguració de la segona edició del cicle teatral 'Les veus de la paraula'. La lectura de textos amb acompanyament musical de flauta ha estat el reclam d'aquesta iniciativa.

Tal i com va passar en la primera edició, la convocatòria del mes de gener de 'Les veus de la paraula' no ha atrapat l'interès dels ciutadans. Unes desenes de persones s'han donat cita al Casal de Cultura de Valldoreix per presenciar la inauguració del cicle tetral, a càrrec de la presidenta de l'EMD, Montse Turu.

Eduard Araujo, membre de Pentagrama, considera que el fred d'ahir al vespre i la poca publicitat del cicle ha influït en la poca assistència de públic. No obstant, els responsables de Pentagrama confien que les properes cites siguin més exitoses. Pel músic Oriol Guerrero, formar part d'aquesta iniciativa ha estat una experiència molt interessant:

Oriol Guerrero

Ha estat difícil trobar una peça de música índia que encaixés amb l'espectacle


Una altra persona que s'ha mostat molt satisfeta del retorn de 'Les veus de la Paraula' ha estat la presidenta de l'EMD. Montse Turu ha animat als ciutadans a no perdre's les convocatòries del cicle teatral de Pentagrama:

Montse Turu

Val la pena participar en una iniciativa com aquesta


El cicle 'Les veus de la paraula', una combinació original de teatre, poesia i música, es representa fins el mes de març el tercer diumenge de mes. D'altra banda, l'Associació Cultural Pentagrama té previst organitzar al febrer una marató de poesia de Miquel Martí i Pol i una altre de poesia en castellà, titulada 'La voz de los clásicos'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.