'Bellesa' explora de prop la mirada del públic més enllà de les aparences


Temes relacionats

Els actors de 'Bellesa' crearan complicitat amb el públic durant el muntatge (15/mar/13)


  • Comparteix:

El muntatge 'Bellesa', de la companyia Fila Zero, ha transformat aquest diumenge el Teatre la Unió en la sala d'un jutjat de Nova York. La mort sobtada d'una jove disminuïda de 16 anys engega una investigació judicial en la qual el públic no ha estat un mer espectador, sinó que ha configurat el jurat popular del cas. De fet, tota la trama de 'Bellesa' s'ha traslladat al pati de butaques per fer partícip al públic del màxim de detalls del cas.

El públic ha ofert la seva mirada més personal a l'entorn de les causes de la mort de la jove Jenny Middleton, difunta aparentment per complicacions derivades de la seva paràlisi cerebral. Acusació, defensa, fiscal, testimonis i jutgessa han mostrat als espectadors les diferents versions sobre la mort de la jove. El públic, de la seva banda, ha tingut l'oportunitat de dictar sentència. I ho ha fet després d'analitzar individualment tot allò que el judici ha posat sobre la taula, però també el que els actors només deixaven intuir. Ajudats d'una posada en escena que els ha inclòs plenament en la trama, el muntatge ha volgut explorar, segons el seu director, Guillermo Ayesa, una mirada més enllà de les aparences.

Guillermo Ayesa

El que vull transmetre al públic és que s'ha de mirar més enllà de les aparences.


El públic ha pogut dictar veredicte a través d'una papereta que han dipositat a una urna, després de la representació. Els resultats de la votació es donaran en una festa que tindrà lloc dies després de l'obra. L'espectacle 'Bellesa' torna a la Unió el proper cap de setmana amb funcions divendres i dissabte, a les deu del vespre, i diumenge, a dos quarts de set de la tarda.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.