Arànega estrena els actes del Dia Mundial de la Poesia homenatjant Espriu


Temes relacionats

'Les Lectures a la Fresca' giraran en torn de Salvador Espriu ( 6/mar/13)

Sant Cugat dedica l'Any Espriu a trencar els tòpics que envolten la seva obra ( 3/mar/13)


  • Comparteix:

Mercè Arànega ha llegit versos de Salvador Espriu

Mercè Arànega ha llegit versos de Salvador Espriu

L'actriu florestana Mercè Arànega ha donat el tret de sortida als actes del Dia Mundial de la Poesia a la ciutat amb la lectura dramatitzada dels textos d'Espriu. La vintena de santcugatencs que ha assistit aquest dimarts a la biblioteca Marta Pessarrodona de Mira-sol ha gaudit d'un espectacle que ha reunit amants de la poesia i ha retut tribut a Salvador Espriu, en una activitat de l'Any Espriu.

Els actes del Dia Mundial de la Poesia han començat aquest dimarts amb una lectura de l'actriu Mercè Arànega de poemes de Salvador Espriu, un acte que també ha servit per commemorar el poeta i dramaturg en l'Any Espriu que celebra el país, al qual s'ha sumat el municipi.

Després d'una sortida cultural a Santa Coloma de Farners, Sant Cugat ha recordat l'autor amb la lectura d'alguns versos de poemes com 'El meu poble i jo' i l''Inici de càntic en el temple', que dóna nom al lema de l'Any Espriu. L'actriu florestana Mercè Arànega ha valorat la celebració de l'Any Espriu a la ciutat per acostar l'autor als santcugatencs.

Mercè Arànega

Tot el que sigui apropar la cultura i la figura d'Espriu al poble és positiu.


La propera activitat és el taller infantil de creació poètica 'Creació a les prestatgeries de la biblioteca', organitzada per la companyia Tantàgora, que tindrà lloc aquest dijous a la biblioteca de Mira-sol Marta Pessarrodona i començarà a les sis de la tarda. L'edat recomanada per a aquesta activitat és a partir de set anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.