La fira Sant Cugat Actiu tindrà un carrer dedicat al còmic


  • Comparteix:

Moment de la presentació del Carrer del Còmic

Moment de la presentació del Carrer del Còmic

El carrer de la Creu es convertirà en el carrer del Còmic gràcies a una iniciativa engegada per Canals Culturals, el departament de gestió cultural de la Canals Galeria d'Art. Les creacions del dibuixant santcugatenc Esteve Polls seran l'eix d'aquesta cita que portarà a la ciutat il·lustradors d'aquest àmbit amb la intenció de promoure la cultura i el comerç vinculat a aquesta disciplina. La proposta, que coincidirà amb la celebració de la fira Sant Cugat Actiu el primer cap de setmana de juny, també vol esdevenir un apèndix del Saló del Còmic.

Aquesta és la primera gran iniciativa que Canals Culturals posa en marxa i ho fa amb la promoció de l'art del còmic a partir de l'il·lustrador santcugatenc que enguany rebrà l'homenatge del Saló del Còmic de Barcelona que se celebra la setmana vinent. La directora de Canals Culturals, Greta Galeana, ha estat l'encarregada de donar a conèixer la proposta que omplirà el carrer de la creu de paradetes i activitats que giraran al voltant del còmic. A més, la Canals Galeria d'Art exposarà treballs d'Esteve Polls durant els dies que tindrà lloc l'esdeveniment.

Greta Galeana

Hi haurà estands on hi haurà venda de còmic, dibuix en viu i productes de marxandatge. Està pensat per a un públic adult especialitzat però també per a tota la família.


Un dels treballs més coneguts de Polls, 'El llanero solitario', serà el motiu principal de la mostra coincidint amb l'imminent arribada de la pel·lícula sobre aquest personatge. El mateix dibuixant s'ha compromès a fer un dibuix d'aquest personatge en grans dimensions que s'instal·larà a l'entrada de l'espai expositiu. Esteve Polls ha agraït aquest reconeixement ja que servirà per donar-lo a conèixer a la ciutat.

Esteve Polls

Estic molt content de poder fer una cosa així a la ciutat. Un dels meus treballs és 'El llanero solitario' i aquests dies no faltarà en aquest carrer.


Canals Culturals manté converses amb l'organització del Saló del Còmic de Barcelona per portar a aquesta cita dibuixants, il·lustradors, editorials i entitats implicades en l'àmbit del còmic. La intenció, segons l'organització, és que el carrer del Còmic es converteixi en un apèndix del saló que tindrà lloc a Barcelona.

La presentació ha comptat amb la presència dels representants de l'associació Sant Cugat Comerç (SCC) i de Sant Cugat Empresarial (SCE), que han posat de relleu la col·laboració entre diferents sectors que suposarà, diuen, un important impuls al món de l'art i del comerç de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.