La Coral Sant Cugat del Club Muntanyenc homenatja Sant Jordi amb un concert


  • Comparteix:

Actuació anterior de la coral / Font: Cmsc.cat

Actuació anterior de la coral / Font: Cmsc.cat

La Coral Sant Cugat del Club Muntanyenc (CMSC) ret homenatge aquest dimarts a la diada de Sant Jordi amb un concert al Monestir a partir de les nou del vespre. L'agrupació santcugatenca oferirà un concert que barrejarà música sacra amb cançons catalanes i anirà acompanyada de la Coral Opus 39 d'Arbois, de procedència francesa. Després de l'espectacle, d'entrada lliure, les dues formacions tenen preparat un sopar de germanor.

L'actuació és fruit d'un acord entre les dues agrupacions i la Federació de Corals de Catalunya, que volia organitzar un intercanvi entre les dues formacions. El president de la coral santcugatenca, Joan Puigneró, ha destacat que l'entitat francesa oferirà un repertori basat en la música sacra i la coral local presentarà temes més variats.

Joan Puigneró

La nostra actuació serà més variada. Tenim música sagrada però també coses més desenfadades.


Puigneró ha afegit que és una sort poder actuar en un escenari com aquest i ha explicat que la coral francesa va insistir molt en poder actuar en aquest espai. El concert tindrà lloc al Monestir a les nou del vespre i l'entrada és lliure.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.