Dissabte carregat d'activitats per celebrar els 10 anys de l'Oficina de Turisme


  • Comparteix:

El Monestir acollirà les activitats de celebració

El Monestir acollirà les activitats de celebració

El Claustre del Monestir s'omplirà d'activitats aquest dissabte per celebrar els 10 anys de l'Oficina de Turisme oferint els seus serveis a la ciutat. Tallers de pintura, d'escriptura medieval, de titelles i una lectura de contes són les propostes que s'allargaran durant tot el dia i són gratuïtes i oferiran una manera diferent de conèixer el Monestir. El programa d'actes s'obre a dos quarts d'onze del matí.

'El Claustre ens inspira' convida els participants a pintar durant el matí en aquest racó del Monestir. La guitarra d'Immaculada Balsells posarà el ritme que acompanyarà els pintors. Això serà de dos quarts d'onze fins la una del migdia. En aquest mateix horari hi ha previst un 'Tast de tallers' pensat per a tota la família i que planteja diferents activitats per descobrir l'escriptura medieval, com vestien els monjos o la història de l'Abat Biure.

A la tarda es reprendrà l'activitat amb 'Les golfes. Contes i llegendes de Sant Cugat' es tracta d'un espectacle que repassarà les diferents llegendes i contes que han sorgit al voltant del Monestir.

A les nou del vespre, serà el moment per descobrir les com era la vida al Monestir gràcies a una visita guiada. La proposta anirà amenitzada per la música de la flautista Patrícia de No. En aquest cas cal fer reserva prèvia a l'Oficina de Turisme o bé trucant al 93.675.99.52.

La darrera proposta de la jornada començarà a les deu de la niti es tracta d'un recorregut per les dependències del Monestir. En finalitzar la passejada, els participants podran tastar un pastís medieval.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.