Els millors balls de l'Escola de Dansa del Grup Mediterrània clouen el curs


  • Comparteix:

L'Escola de Dansa del Grup Mediterrània ha pujat dalt l'escenari les habilitats adquirides durant el curs amb una actuació aquest dissabte a la plaça de l'Om. Els alumnes més grans del centre s'han estrenat amb els balls de parella en solitari i han representat danses de nova creació. De la seva banda, els petits han posat el toc tradicional a l'acte interpretant balls populars.

Els alumnes de l'Escola de Dansa del Grup Mediterrània s'han lluït amb les seves millors danses en l'actuació de final de curs. Els més petits han ballat al ritme de cançons com 'Moros vénen' i el 'Ball de Pedretes', mentre que els grans han mostrat la tècnica assolida durant el curs amb peces com el 'Ball Pla 98' i el 'Ball de l'Espunyolet'. Així, l'Escola de Dansa ha posat punt final al curs amb la satisfacció d'haver millorat tècnicament i de comptar cada vegada amb més ballarins, segons ha explicat la coordinadora de l'entitat, Anna Mayol.

Anna Mayol

Hem augmentat els nens que participen a l'escola i això ens agrada molt. A més aquest any els grans s'estrenen amb balls de parella.


A través del ball tradicional, l'Escola de Dansa ensenya coordinació i psicomotricitat als seus alumnes, però també fomenta les activitats en grup amb jocs, colònies i un esplai. Algunes de les participants han destacat la facilitat dels balls i la diversió que els aporta formar part de l'escola.

Dansaires

M'agrada molt la dansa i així estic amb amics. / És molt divertit. / És fàcil, un cop ho entens no costa gens.


Prop de 150 persones s'han aplegat aquest dissabte per presenciar l'actuació de cloenda del curs. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha subratllat la tasca d'entitats com l'Escola de Dansa del Grup Mediterrània per promoure el ball tradicional a la ciutat.

Mercè Conesa

És fonamental aquesta tasca per iniciar els infants en el ball tradicional català. Felicito la feina del Grup Mediterrània.


De cara al curs vinent, l'Escola de Dansa pretén sumar encara més alumnes i augmentar així la seva activitat a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.