La santcugatenca Soundset Promotora, torna amb la Grada Jove per Festa Major


Temes relacionats

'La Grada Major serà l'escenari de l'ska, el rocksteady, el rap i el rock dur' (15/jun/12)


  • Comparteix:

Cartell de la Grada Major d'enguany

Cartell de la Grada Major d'enguany

La santcugatenca Soundset Promotora és l'encarregada d'organitzar per segon any la Grada Major de la Festa Major. Enguany, seguiran comptant amb Dani Pulmón i se sumen al cartell oficial de la Festa Major. A més, Soundset són els organitzadors de la gira del grup santcugatenc The Risas, 'Ressaquinha tour' i participaran al Sunset Empordà festival que tindrà lloc a Palamós aquest estiu.

Soundset Promotora apropa per segon any la Grada Major amb Els Dröpools, el beatboxer Dani Pulmón, The Sybarites, Urtica Sound, Requiem for a Voyager i Mamita Sound. Aquesta proposta neix de la Penya Blaugrana (PBSC), que aporta un punt musical a la Festa Major en una versió més propera als santcugatencs. El responsable de Soundset, Ricky Undersounds, ha expressat a Cugat.cat com va sorgir aquesta proposta que tindrà lloc al carrer de Sant Domènec el 28 i 29 de juny.

Ricky Undersounds

Nosaltres som la Grada jove, l'espai jove de la Peny Blaugrana. Vam començar a muntar activitats a l'aire lliure i va sorgir la idea de muntar alguna proposta per Festa Major.


Soundset també s'ha bolcat amb el grup santcugatenc The Risas i els han organitzat una gira per la comarca, Barcelona i el Baix Llobregat, el 'Ressaquinha Tour'. Segons Ricky Undersounds, es tracta d'una ruta molt completa, però alhora propera, on la banda santcugatenca presenta el seu primer disc, 'El millor dels moments'.

La promotora també estarà present al Sunset Empordà festival, una proposta de tres dies que organitzen conjuntament amb el Circuit Empordà Alternaestiu. Undersounds ha destacat la bona acollida d'aquest festival que compta amb el suport de l'Ateneu de Palamós. Aquesta proposta també compta amb una vessant dirigida expressament als més petits de la zona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.