Andança mostra el seu creixement en el darrer curs sense local


  • Comparteix:

Andança ha pujat aquest dissabte a l'escenari de la plaça de l'Om per mostrar la vitalitat de l'entitat i el seu treball durant el curs, el darrer abans d'estrenar per fi el nou local. Alumnes de totes les edats han mostrat els seus balls davant les seves famílies i amics, que després han compartit una botifarrada. L'escola de dansa de l'Esbart espera amb il·lusió el curs que ve, quan tindran un lloc de referència en el seu local per reforçar els vincles de l'entitat.

La pluja ha obligat a fer una aturada només començar l'actuació, però poc després els alumnes l'han reprès. Tot plegat per mostrar la feina que han fet durant el curs. La directora d'Andança, Adriana Bertrand, ha fet un balanç molt positiu del curs perquè han continuat creixent i consolidant l'activitat.

Adriana Bertrand

Estem molt contents perquè tot i que no hem tingut un local els grups han anat augmentant de volum i aquest any amb és il·lusió perquè l'any que ve estrenem el local.


A més, aquest és el darrer curs que l'Esbart ha dut a terme la seva activitat sense un local propi perquè està tot a punt per inaugurar el nou espai. Bertrand ha explicat que tenir un local de referència servirà per consolidar l'entitat.

Adriana Bertrand

És tenir un lloc fix on reunir-nos, un lloc on la gent pot acudir, és un punt de referència on es reuneix gent amb inquietuds en comú.


L'actuació s'ha dividit en tres parts, dues amb grups d'escoles i una tercera amb els alumnes més grans. Al final de la mostra de dansa, públic i ballarins han gaudit plegats d'una botifarrada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.