Cristina Fernández i Pablo Martínez, guanyadors del Premi Camerata


  • Comparteix:

Una de les actuacions dins el curs

Una de les actuacions dins el curs

El Premi de Cant Camerata ha distingit 'ex aequo' la soprano Cristina Fernández i el tenor Pablo Martínez. Els dos guardonats han participat a la 10a edició del Curs Internacional de cant, amb la qual ja han passat uns 200 alumnes per aquesta iniciativa. De cara al futur, Camerata Sant Cugat vol mantenir la qualitat i incorporar elements d'innovació.

A més del Premi de Cant Camerata, Cristina Fernández també ha estat distingida amb el guardó de la Fundació Clarós, gràcies al qual podrà participar a la seva gala benèfica al Nadal. De la seva banda, Pablo Martínez ha estat reconegut amb el premi de la Fundació Jaume Aragall per assistir a diverses activitats formatives.

Els premis també han tingut presència santcugatenca amb Laura Brasó, que actuarà amb Camerata Sant Cugat al Teatre-Auditori per Nadal, i s'han reconegut altres tres alumnes del curs amb mencions especials.

Tot plegat, en una 10a edició que el director de Camerata Sant Cugat, Xavier Baulies, ha qualificat de molt positiva tant per contingut com per participació. De fet, durant la primera dècada del curs han passat uns 200 alumnes, fet que demostra, ha dit Baulies, que es tracta d'una iniciativa consolidada.

Xavier Baulies

Per a aquests 200 alumnes hem estat una referència. A poc a poc hem esdevingut una referència.


Baulies ha explicat que la intenció de Camerata Sant Cugat és mantenir la qualitat de la proposta i incorporar elements d'innovació.

Xavier Baulies

El repte és continuar mantenint la qualitat, modernitzant l'educació de la veu. Volem introduir elements d'innovació.


El 10è Curs Internacional de cant de Camerata Sant Cugat, que s'ha desenvolupat durant la setmana passada, ha comptat amb una vintena d'alumnes i ha estat dedicat a la figura del compositor Giuseppe Verdi. El curs ha clos aquest dissabte amb un concert al Claustre del Monestir amb els alumnes i obert a la ciutadania.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.