'El genet solitari' no satisfà el dibuixat del còmic, el santcugatenc Esteve Polls


Temes relacionats

Els còmics d'Esteve Polls cobren vida a la gran pantalla amb 'El genet solitari' (19/ago/13)


  • Comparteix:

El dibuixant Esteve Polls als estudis de Cugat.cat

El dibuixant Esteve Polls als estudis de Cugat.cat

Esteve Polls, el santcugatenc que des de fa quatre anys és el dibuixant del còmic 'El genet solitari', considera que la pel·lícula ha fet perdre la vertadera essència del personatge de paper. Segons ha assegurat a Cugat.cat, el protagonista de la història 'no té res a veure' amb el de la pel·lícula de Disney que s'estrena aquest dimecres. Segons ha expressat a Cugat.cat, li hagués agradat que la productora del film l'hagués tingut en compte alhora d'elaborar i caracteritzar els personatges i situacions.

El santcugatenc Esteve Polls, dibuixant dels còmics del 'genet solitari' des de fa quatre anys, ha vist seqüències de la pel·lícula de Disney del personatge i no està gaire satisfet amb el resultat. Segons l'autor, la pel·lícula no conté l'essència del còmic. 'El personatge del genet solitari és molt més del que figura al film nord-americà', apunta Polls.

Esteve Polls

És possible que la gent que hagi vist 'El Genet solitari' als Estats Units s'hagi trobat amb una decepció. Prefereixo el meu personatge al del film. Sento llàstima pel resultat.


Segons el dibuixant, els diners i la fama han pogut ser els principals elements que han distorsionat el personatge protagonista. Polls lamenta que la productora no l'hagi contactat directament, ja que li hagués agradat participar activament el l'enfoc i la creació dels personatges del film i de les situacions.

El santcugatenc ha reconegut a Cugat.cat que li agradaria que els còmics d'aquest personatge tornessin a publicar-se a l'Estat espanyol. 'Als Estats Units el còmic encara té bona acollida i els nens el llegeixen', afegeix el dibuixant.

Actualment Esteve Polls té diversos projectes, entre els quals es troba un amb l'empresa Marvel.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.