El Cor i l'Orquestra del Liceu ofereixen una vetllada elegant de música clàssica


Temes relacionats

El 'Somni d'una nit d'estiu' arriba al Teatre-Auditori de la mà del Gran Teatre del Liceu (31/oct/13)


  • Comparteix:

La soprano Raquel Lucena i la mezzosoprano Marta Polo

La soprano Raquel Lucena i la mezzosoprano Marta Polo

El Cor i l'Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu han tornat al Teatre-Auditori per oferir en aquesta ocasió un concert basat en 'El somni d'una nit d'estiu'. El repertori ha constat de dues parts ben diferenciades que han convençut un públic santcugatenc amant de la música clàssica. A finals de maig l'Orquestra i el cor tornaran a Sant Cugat amb l'obra 'Carmina Burana'.



Sota la direcció del mestre Josep Pons, el Cor i l'Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu han presentat un concert de música clàssica de més d'una hora i mitja de durada que ha començat amb unes melodies lentes basades en 'El Nocturn per a un capvespre blau' d'Antoni Parera Fons i 'Nocturns' de Clude Debussy. En la segona part, amb la incorporació de la soprano Raquel Lucena i la mezzosoprano Marta Polo, el Cor i l'Orquestra han interpretat 'El somni d'una nit d'estiu' de Fèlix Mendelssohn.

El director del cor, José Luis Basso, que a la propera temporada deixarà el conjunt per incorporar-se a l'Òpera de París, ha explicat a Cugat.cat que un dels objectius de les gires que fan pels principals auditoris i teatres de Catalunya és treballar el repertori simfònic perquè el Cor del Liceu està preparat principalment per fer òpera.

José Luis Basso

El nostre cor està preparat per l'òpera, és un cor líric. Però hem decidit fer molt repertori simfònic perquè d'aquesta manera l'orquestra agafa una flexibilitat particular.


El públic, amant i fidel al gènere, ha sortit content amb la vetllada tot i que alguns espectadors han trobat massa lenta la primera part del repertori.

Públic

M'agrada molt la música clàssica i he vingut també per animar al Liceu. / És una gran oportunitat poder gaudir d'aquest concert al Teatre-Auditori. / Ha estat un concert molt especial.


L'últim diumenge de maig el Cor i l'Orquestra tornaran a trepitjar el Teatre-Auditori per oferir l'obra més famosa de Carl Orff, 'Carmina Burana'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.