La Floresta s'omple de música tradicional interpretada amb instruments de joguina


  • Comparteix:

La companyia 2 princeses barbudes ha encisat els més petits aquest diumenge al Casino de la Floresta amb un espectacle de música tradicional interpretada amb instruments de joguina. Flautes de plàstic, pianos petits, xilòfons i timbals han convertit les cançons populars en peces de pop amb una curiosa sonoritat.

Sota el títol 'Cançons i rimetes', el concert ha apropat als més petits temes de folklore tradicional, però interpretats amb aquells instruments que la majoria tenen a casa. Es tracta d'un espectacle proper i simple, que se serveix bàsicament de la música per aconseguir l'atenció del públic. Gràcies als instruments de joguina, els nens i nenes se senten identificats amb els temes i gaudeixen de les cançons populars d'una altra manera, segons un dels membres de la companyia Marc Marcé.

Marc Marcé

Se senten identificats amb les coses que tenen a casa. Són pianos de joguina, tambors, panderetes, etc. Ho identifiquen molt ràpidament amb les sonoritats que coneixen.


L'espectacle es va estrenar fa dos anys, i des d'aleshores 2 princeses barbudes l'han portat a teatres i petits espais d'arreu de Catalunya. Els detalls visuals i la proximitat amb els músics són dos elements fonamentals del muntatge, que també va dirigit al públic adult, ha destacat l'altra membre de la companyia Helena Casas.

Helena Casas

Aquest format fa que l'atenció sempre estigui al 100%. Als grans també ens agrada.


En la representació d'aquest diumenge, 2 princeses barbudes també ha interpretat algunes cançons pròpies. L'espectacle forma part de la programació de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.