Justin Bieber i les comèdies familiars protagonitzen les novetats dels cinemes


  • Comparteix:

Justin Bieber estrena un documental / Fotografia: Cartell oficial

Justin Bieber estrena un documental / Fotografia: Cartell oficial

La comèdia familiar 'Pluja de mandonguilles 2' és la novetat de la setmana als cinemes santcugatencs. A més, Yelmo també estrena la pel·lícula infantil 'Futbolín' i el documental biogràfic del cantant canadenc Justin Bieber, titulat 'Justin Bieber's Believe'.

A la segona part de 'Pluja de mandonguilles', Flint entra a treballar a la prestigiosa companyia The Live Corp Company, formant part de l'equip d'investigadors més prestigiosos del món. Però quan l'invent que va crear, que convertia l'aigua en menjar, dóna uns resultats inesperats, Flint i els seus amics hauran de viure una nova aventura per salvar el planeta. La pel·lícula es projecta en castellà a Yelmo i en català a Cinesa.

'Futbolín' és l'altra proposta que ofereix Yelmo en l'àmbit de l'oci familiar. La història presenta a Amadeo, un jove que domina l'art del futbolí a la perfecció. Quan el millor jugador de futbol del món el desafia a un partit, les figures del seu futbolí prendran vida per ajudar-lo.

L'apunt biogràfic el posa 'Justin Bieber's Believe', un documental sobre el cantant canadenc. De fet, la pel·lícula s'estrena uns dies després que Bieber hagi anunciat aquesta setmana que es retirarà del món de la música després d'haver presentat el seu darrer disc, 'Complete my Journals'. El film es pot veure a Yelmo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.