Música i solidaritat donen forma a 'Un Nadal Anglès'


  • Comparteix:

Les corals santcugatenques han estat les protagonistes d'aquest acte solidari

Les corals santcugatenques han estat les protagonistes d'aquest acte solidari

Les veus del Cor Aglepta i el Cor Infantil Sant Cugat s'han posat aquest dissabte a disposició de Càritas en un concert benèfic al Monestir. Sota el títol 'Un Nadal Anglès', l'actuació ha ajudat la campanya solidaria de Càritas 'Un nen, una joguina'.

Les dues corals han interpretat diverses peces dels compositors britànics John Rutter i Benjamin Britten, en un concert al Monestir organitzat per recaptar fons per a Càritas i la seva campanya 'Un nen, una joguina'. La iniciativa vol aconseguir que cap nen es quedi sense joguina el dia de Reis.

A més, el concert commemora el centenari del naixement de Benjamin Britten, l'autor de les peces que s'han interpretat a la primera part del concert. El director dels dos cors, Oriol Castanyer, ha valorat aquesta fusió entre solidaritat i música.

Oriol Castanyer

La música és un art solidari de per sí. És un art que fem sempre en comú. Poder aprofitar l'activitat que un grup desenvolupa per a una causa així és fantàstic


El concert ha comptat amb la presència del regidor de Serveis Socials, Raül Grangé, que ha elogiat la tasca d'entitats que arriben allà on les administracions no poden.

Raül Grangé

Malauradament l'Ajuntament és un Ajuntament, intentem arribar allà on no es pot arribar però tot té uns límits. Cap Ajuntament del món ho pot fer tot ell sense que la població s'impliqui.


L'acte, a més, ha comptat amb la col·laboració de l'arpista Maria Lluïsa Ibáñez.










  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.