Cugateatre interpreta dues obres d'Enric Cussó al teatre de La Unió


  • Comparteix:

Cussó és el director i creador del grup Cugateatre.

Cussó és el director i creador del grup Cugateatre.

La neu d'ahir a la tarda no va impedir que mig centenar de persones acudissin al Teatre de la Unió per veure l'obra 'Set vídues i un solter' de la companyia Cugateatre. A més, la companyia, que celebra el seu primer aniversari, va representar un curt a càrrec de la secció juvenil de Cugateatre.

El temor que la neu deixés buida la platea del Teatre de la Unió es va esvair quan desenes de santcugatencs ocupaven els seients per veure 'Set vídues i un solter'. Enric Cussó, director i actor de Cugateatre, signa el text d'aquesta obra que parla dels embolics que causa un jove atractiu dins el cercle d'unes amigues vídues.

Enric Cussó s'ha felicitat per la resposta que ha tingut el muntatge, així com del balanç del primer any de vida de Cugateatre. L'artista ha dit que la companyia, integrada per 18 persones, necessita més presència masculina:

Enric Cussó

La veritat és que això del teatre és 'sarna con gusto no pica'


L'alcalde Lluís Recoder ha estat un dels espectadors d'aquesta obra, que també ha inclòs la representació d'un muntatge breu a càrrec del grup més jove de la companyia. Lluís Recoder ha dit que l'arribada de Cugateatre ve a enfortir les arts escèniques locals:

Lluís Recoder

La presència d'aquesta nova entitat és molt bo per la cultura de la ciutat


La representació de 'Set vídues i un solter' s'ha fet un any després de l'estrena de Cugateatre al Teatre de la Unió Santcugatenca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.