El Teatre-Auditori presenta la nova programació amb els artistes convidats


Temes relacionats

Ja no queden entrades per a l'espectacle de Sara Baras al Teatre-Auditori (10/gen/14)

Els Amics de les Arts repetiran concert després d'exhaurir entrades ( 8/gen/14)

Baras, Tortell Poltrona i Josep Maria Pou, a la nova temporada del Teatre-Auditori ( 2/des/13)


  • Comparteix:

Andrea Motis i Joan Chamorro estaran presents a l'acte

Andrea Motis i Joan Chamorro estaran presents a l'acte

El Teatre-Auditori presenta aquest dilluns a la ciutadania la seva nova programació de la mà d'alguns dels artistes que donaran forma a les propostes de febrer a juny. L'acte, que comença a dos quarts de set de la tarda, comptarà amb Francesc Orella, Míriam Iscla, Tortell Poltrona i Andrea Motis, entre d'altres.

Amb un acte obert a tothom al Teatre-Auditori, l'equipament cultural vol acostar la seva nova programació a la ciutadania. Els assistents podran conèixer alguns dels protagonistes del nou cartell, que explicaran les seves impressions sobre els espectacles que formen part de la nova programació.

Estaran presents el director de l'Orquestra Nacional Clàssica d'Andorra (ONCA), Gerard Claret; l'actor Francesc Orella; la presidenta de l'Associació d'Amics de l'Òpera de Sabadell, Mirna Lacambra; l'actriu de 'Red Pontiac' Míriam Iscla; els músics Joan Chamorro i Andrea Motis; el director de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat (OSSC), Josep Ferré; el pallasso Tortell Poltrona i la pianista Cristina Casale, entre d'altres.

També estaran presents de manera virtual la bailaora Sara Baras, l'actor d''El intérprete' Asier Exteandia i Els Amics de les Arts,entre d'altres.

A més, la presentació estarà amenitzada per les actuacions de Tortell Poltrona i Cristina Casale.

L'acte té lloc a dos quarts de set de la tarda al mateix equipament cultural, amb l'entrada lliure, però cal confirmar prèviament l'assistència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.