El públic fidel de Berto Romero li riu les gràcies al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Berto Romero durant la seva actuació al Teatre-Auditori

Berto Romero durant la seva actuació al Teatre-Auditori

Berto Romero ha fet riure al seu públic més fidel, que aquest divendres ha omplert el Teatre-Auditori. Amb el muntatge 'Sigue con nosostros', l'humorista català ha parlat de la seva experiència com a pare, de la vida, la mort, el sexe i ha fet una crítica a la societat i a la classe política. Durant una hora i mitja les rialles han format tota una banda sonora a l'equipament santcugatenc.



Berto Romero és un humorista més que conegut gràcies a la televisió, però ja fa 15 anys que trepitja escenaris. Té molt clar que la seva intenció no és que tothom rigui amb el seu humor, sinó que ho faci gran part del seu públic, el que aquest divendres ha omplert el Teatre-Auditori. Amb l'espectacle 'Sigue con nosotros', un títol inspirat en el programa de televisió 'Operación Triunfo', Romero segueix parlant de temes tradicionals com la vida, l'amor, la mort, el sexe, la societat, la monarquia i la classe política. Només trepitjar l'escenari el còmic ha ironitzat sobre el fet d'actuar a Sant Cugat.

Berto Romero

Estem molt contents d'actuar a Sant Cugat, era un somni de feia anys, portàvem massa temps convencent el nostre mànager.


Berto Romero viu 'una maduresa bonica', amb aquestes paraules ho ha explicat al públic, per aquest motiu ara també parla de criatures i pensa més en la vida i en la mort. Tot i així l'humorista ha deixat ben clar que aquest és un espectacle 'que no canvia la vida de ningú, però el més important és que tampoc la transforma en pitjor'.

Berto Romero

Aquest és un espectacle que no canvia la vida a ningú, així que gaudireu però no veureu 'la llum'.


El còmic ha desplegat totes les seves qualitats artístiques, ha combinat els monòlegs amb la música i el ball gràcies a la participació del músic Ivan Lagarto. Amb les seves ulleres falses, que li serveixen de màscara per actuar, l'humorista ha trencat qualsevol barrera amb el públic, que no ha deixat de riure en tot l'espectacle. De fet, els espectadors no han arribat a notar en cap moment que l'artista ha arribat a Sant Cugat amb la veu més que afectada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.