Mares i pares formen un equip solidari per recaptar fons per a Sant Joan de Déu


  • Comparteix:

La BML recórre els 7 turons més emblemàtics de Barcelona / Foto: Facebook BML

La BML recórre els 7 turons més emblemàtics de Barcelona / Foto: Facebook BML

Un grup de pares i mares de tres escoles de la ciutat organitza aquest divendres a partir de les set del vespre un concert solidari al Casal de Mira-sol per recaptar fons per a l'hospital Sant Joan de Déu. Aquesta activitat complementa la travessa solidària Barcelona Magic Line (BML), una iniciativa de 30 quilòmetres de recorregut amb la qual el grup ja ha recaptat 535 euros.

Alumnes de l'escola Ciutat d'Alba, el grup de batucada del centre i 10 músics joves participaran en el concert solidari 'Petits músics', una activitat que té l'objectiu de recaptar fons per a l'hospital Sant Joan de Déu.

La proposta s'emmarca en el repte d'un grup de mares de l'escola Ciutat d'Alba que es va proposar recórrer els set turons més emblemàtics de Barcelona a través de la marxa esportiva solidària BML. Ara, a aquest grup s'han afegit altres pares i mares de l'escola Catalunya i Gebert d'Orlhac.

La travessa té un doble repte: solidari, que és la quantitat de diners que l'equip es compromet a recaptar, i esportiu, la distància que recorrerà cada conjunt.

La coordinadora de la iniciativa, Àgatha Estera, ha manifestat que el col·lectiu va decidir organitzar un concert amb els més petits de les escoles per fer-los partícips del projecte.

Àgatha Estera

Volíem que els alumnes de l'escola també participessin i per aquest motiu hem organitzat un concert.


De moment, l'equip ha recaptat 535 euros, però vol arribar als 1.000 amb l'ajuda del concert, que té un preu de tres euros. D'altra banda, la cursa solidària tindrà lloc el 2 de març.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.