Firart porta una exposició 'plena d'animals' a la Casa de Cultura


  • Comparteix:

Imatge del cartell de l'exposició / Foto: Firart

Imatge del cartell de l'exposició / Foto: Firart

L'associació d'artistes Firart inaugurarà aquest dimecres la seva exposició més salvatge i animal a la Casa de Cultura. Sota el títol de 'Bestiari', la mostra consta de 35 obres que retraten les espècies més diverses mitjançant propostes pictòriques, escultòriques, dibuix, gravats i fotografies.

'Bestiari' és una exposició col·lectiva en la qual han participat 26 artistes de l'associació. La mostra aborda la conceptualització dels animals com a objecte artístic i demostra que qualsevol espècie pot ser font d'inspiració de diverses expressions artístiques. La presidenta de Firart, Imma Pueyo, ha explicat que van escollir aquesta temàtica perquè els permetia abordar un camp artístic molt ampli.

Imma Pueyo

Vam triar el bestiari perquè és un tema ampli i tradicional, en el qual l'art s'ha fixat moltes vegades.


L'exposició s'inaugurarà aquest dimecres a dos quarts de vuit del vespre i tindrà un concert de violí a càrrec del músic Jaume Angelès Fité.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.