Els FGC omplen els seus combois i estacions de literatura per Sant Jordi


  • Comparteix:

Els escriptors llegiran fragments de textos dins els vagons de FGC

Els escriptors llegiran fragments de textos dins els vagons de FGC

Els trajectes dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) s'ompliran la setmana vinent de llibres i escriptors per celebrar la Diada de Sant Jordi. 'Paraules entre vies' és el programa que s'emmarca en la celebració de l'Any Vinyoli i vol fomentar la lectura entre els seus usuaris.

A partir de dimarts vinent i fins dissabte, les estacions i combois de les línies de FGC celebraran una setmanan dedicada a Sant Jordi. Dimarts i dijous, les estacions de plaça Catalunya i plaça Espanya disposaran de parades de llibres instal·lades pel Gremi d'Editors.

Una altra proposta convidarà als viatgers a compartir trajecte amb algun autor. La poetessa santcugatenca Marta Pessarrodona serà la primera en agafar el tren. Serà dimarts, en un trajecte que sortirà de Mira-sol cap a plaça Catalunya a un quart d'onze del matí i en un altre que sortirà de plaça Catalunya cap a Terrassa a les onze del matí.

Genís Sinca serà l'autor que viatjarà en tren el dijous i ho farà a la línia Llobregat. L'endemà divendres, la poetessa Anna Garcia Garay, guanyadora de l'11è Premi de Poesia Gabriel Ferrater, viatjarà a la línia del Vallès en un trajecte que sortirà de l'estació de Terrassa Rambla a les quatre de la tarda cap a plaça Catalunya i a les cinc tornarà cap a Sabadell. L'escriptor Pep Elias pujarà dissabte en un comboi de la línia del Llobregat.

Dimecres, dia de Sant Jordi, hi haurà una lectura poètica subterrània a l'estació de plaça Catalunya on es llegiran fragments de l'obra del poeta Joan Vinyoli. L'acte començarà a dos quarts de set de la tarda i servirà per lliurar els premis del Concurs de Nanorelats 'Un tren d'històries'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.