Emma Vilarasau guanya el Premi Max a la millor actriu per 'Barcelona'


Temes relacionats

'Barcelona' arrenca un dels aplaudiments més sonats del Teatre-Auditori (19/gen/14)

Comença la gira de 'Barcelona', l'obra protagonitzada per Emma Vilarasau (29/set/13)

Emma Vilarasau: 'L'ofici d'actriu no es pot fer només per diners' ( 7/feb/13)


  • Comparteix:

Vilarasau a 'Barcelona' / Foto: Teatre-Auditori

Vilarasau a 'Barcelona' / Foto: Teatre-Auditori

L'actriu santcugatenca Emma Vilarasau ha guanyat el Premi Max a la millor actriu per la seva interpretació a l'obra 'Barcelona'. Aquests guardons, que s'han entregat aquest dilluns al teatre Circo Price de Madrid, reconeixen i premien els professionals de les arts escèniques.



L'actriu Emma Vilarasau estava nominada pel seu paper a 'Barcelona'. El muntatge se situa al març del 1938, en plena Guerra Civil, durant els bombardejos de l'aviació feixista, quan una família mira de resistir sense perdre, però, les ganes de ballar i riure. L'espectacle s'ha pogut veure al Teatre-Auditori fa uns mesos.

A més del guardó de Vilarasau, que no ha pogut recollir el premi per motius de feina, les distincions també han reconegut el dramaturg Pere Riera a la millor autoria teatral per 'Barcelona'.

L'altre santcugatenc que també optava a un dels premi és Francesc Orella per 'Un aire de família'. Finalment, però, el guardó ha anat a mans de Juan Diego Botto per 'Un trozo invisible de este mundo'.

El guardó al millor director ha estat per al valencià Carles Alfaro per 'El lindo don Diego' de la Compañía Nacional de Teatro Clásico.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.