Eurofragance reforça la seva presència a l'Índia

La multinacional inaugura un centre creatiu a Bombai


  • Comparteix:

Mostra de colònies d'Eurofragance / Foto: cedida

Mostra de colònies d'Eurofragance / Foto: cedida

Eurofragance, l'empresa de fragàncies amb seu a Sant Cugat, manté l'aposta d'expansió global amb la inauguració d'un centre creatiu a Bombai (Índia) amb l'objectiu d'oferir noves solucions olfactives als clients. Eurofragance subratlla que el país asiàtic 'ofereix un paisatge pròsper amb un gran potencial'. El nou centre s'afegeix a les que ja té la multinacional a Singapur, Dubai, Mèxic i l'Estat espanyol.

Les operacions d'Eurofragance amb l'Índia van començar el 2020 i des de llavors l'empresa ha obtingut un creixement exponencial, segons el seu CEO, Laurent Mercier. Alhora, apunta que aquest moviment ressalta el compromís de la multinacional "a l'hora d'abordar les oportunitats de creixement en economies dinàmiques" i que consolida Eurofragance com la líder global en la innovació de fragàncies.

El nou centre de Bombai seguirà operant estretament amb el de Dubai per valdre's de l'especialitat d'aquest pel que fa a les fragàncies de la zona del Golf.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.