L'Ajuntament farà un aparcament de superfície provisional al sector de l'Anònima


  • Comparteix:

L'alcalde anuncia que s'està estudiant una opció definitiva per donar resposta a la necessitat d'aparcament dels barris del Monestir, plaça d'en Coll i avinguda Cerdanyola

L'alcalde anuncia que s'està estudiant una opció definitiva per donar resposta a la necessitat d'aparcament dels barris del Monestir, plaça d'en Coll i avinguda Cerdanyola

L'Ajuntament farà un aparcament provisional al sector de l'Anònima amb capacitat per uns 110 vehicles. L'objectiu és habilitar un terreny d'equipaments de forma temporal perquè pugui acollir un parking en superfície i de zona blava similar al que hi ha al costat del CAP. D'aquesta manera, el consistori vol donar resposta a la manca de places d'aparcament de la zona fins que s'acordi una solució definitiva.

Properament, els veïns del barri de Monestir, Sant Francesc i plaça d'en Coll disposaran d'una nova zona d'aparcament al sector de l'Anònima. L'objectiu és utilitzar provisionalment un solar d'equipaments situat darrera el passatge Mosella per habilitar-hi un aparcament en superfície similar al que es va fer en el seu dia al costat del CAP Sant Cugat.

L'alcalde ha explicat que de moment ja ha donat el vist-i-plau a la proposta, i ha afegit que serà un aparcament de zona blava pensat per les persones que vagin a treballar o a fer gestions a la zona, però sobretot pensat perquè els veïns puguin estacionar el vehicle durant la nit i els caps de setmana.

Lluís Recoder

Al barri del Monestir, plaça d'en Coll i avinguda Cerdanyola i hi ha una mancança d'aparcament, és constatable i els veïns ens ho han dit, i provisionalment en un solar que tenim darrera el passatge Mosella posarem un aparcament similar al que vam fer al costat del CAP


Lluís Recoder ha remarcat que aquesta no és una solució definitiva, ja que el terreny és d'equipaments i s'haurà de destinar a fer-hi algun equipament necessari pel barri. De moment però, ha dit l'alcalde, aquesta opció ha de donar resposta a un problema que s'està mirant de solucionar des de l'Ajuntament i dins el marc del procés participatiu sobre mobilitat que s'està fent amb els veïns.

Recoder ha recordat que fa un temps es va desestimar la vialitat de fer un parking soterrat a la plaça d'en Coll, després de consultar amb 3 societats d'aparcaments. L'alcalde ha afegit que en aquell moment es va considerar que encara hi havia places a la zona però que la situació ha canviat i que cal tornar a treballar a fons en aquest tema.

Lluís Recoder

Aleshores hi havia places, però ara ho estem reconsiderant perquè està clar que les coses canvien i en el tema d'aparcament i mobilitat encara més. I ara estem mirant si trobem alguna manera de poder-ho empènyer


De moment, el futur aparcament provisional del sector de l'Anònima no té una data d'entrada en funcionament. Tot i això, l'alcalde ha dit que serà aviat ja que es tracta d'una obra força senzilla que passa per aplanar el terreny, posar-hi grava i col·locar la senyalització necessària.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.