Aznar defensa la validesa de l'Estatut en un sopar amb empresaris del Vallès


  • Comparteix:

El president del govern espanyol, José Maria Aznar, ha defensat en un sopar amb empresaris del Vallès l'actual Estatut d'Autonomia com la clau del progrés econòmic de Catalunya. El sopar va aplegar 1.300 persones del món empresarial i polític, entre les quals hi havia els regidors populars de Sant Cugat Martí Garcia i Berta Rodríguez.

El president de l'executiu central, José Maria Aznar, ha fet una defensa aferrissada de l'actual marc constitucional i estatutari. Segons Aznar, aquest marc institucional ha permès crear un entorn d'estabilitat clau pel progrés econòmic del conjunt de l'Estat:

José Maria Aznar

L'Espanya plural d'avui és un marc de respecte per les singularitats catalanes i al mateix temps una plataforma d'impuls per les iniciatives que d'aquí surten


El president espanyol ha fet aquestes declaracions davant Jordi Pujol i pocs dies després de la proposta del conseller en cap, Artur Mas, de redacció d'un nou Estatut.

D'altra banda, Aznar ha desgranat les virtuts de la seva política econòmica i ha xifrat en 415.000, les empreses catalanes que es beneficiaran de la supressió de l'IAE:

José Maria Aznar

415.000 empreses catalanes deixaran de pagar l'IAE, per tant és una reforma per seguir creant estabilitat econòmica


Jordi Pujol, que a l'inici del sopar va avisar Aznar que faria el discurs en català, va explicar que ningú ha de fer escarafalls perquè PP i CIU s'entenguin en política econòmica i fiscal, ja que la política econòmica d'estabilitat que està aplicant el govern central és la que sempre s'ha defensat des de la federació.

Entre les personalitats que van assistir a la 'Nit de l'Empresari' de la CECOT hi havia el president del PP català i ministre de Ciència i Tecnologia, Josep Piqué, la delegada del govern estatal a Catalunya, Julia Garcia Valdecasas, el conseller de Treball, Indústria, Comerç i Turisme, Antoni Fernández Teixidó, i els regidors populars de Sant Cugat, Martí Garcia i Berta Rodríguez.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.