El preu de l'habitatge lliure cau un 1'38% i acumula un descens del 21%


  • Comparteix:

El preu de l'habitatge lliure ha baixat un 1'38% a Sant Cugat el primer trimestre de l'any respecte el mateix període de l'any passat. El preu mitjà del metre quadrat se situa per sobre dels 3.200 euros, el més car de Catalunya, segons dades del ministeri de Foment. La caiguda de preus acumulada és del 21% des del seu punt més alt, el tercer trimetre del 2007.

Tot i el repunt dels últims tres mesos, en què el metre quadrat de la vivenda lliure s'ha revaloritzat un 3'3%, la tendència a la baixa dels últims dotze mesos a Sant Cugat és de l'1'38%, segons dades de Foment. La caiguda és més moderada que la mitjana catalana, on el descens és del 4'5%, i que la dada de la ciutat de Barcelona, on els preus han baixat un 4'2% de mitjana.

En els últims dos anys la vivenda lliure s'ha abaratit prop d'un 9%. La davallada de preus acumulada des del punt màxim, que es va assolir el tercer trimestre del 2007, és del 21%.

El metre quadrat se situa ara als 3.282 euros, el preu més alt de Catalunya, uns 100 euros més que a la ciutat de Barcelona. Aquesta xifra queda lluny dels 4.172 euros per metre quadrat que es demanaven fa tres anys i mig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.