L'economista Guillem López Casasnovas parla del context econòmic i social


  • Comparteix:

Lopez Casasnovas en una imatge d'arxiu / Font: Upf.edu

Lopez Casasnovas en una imatge d'arxiu / Font: Upf.edu

L'economista Guillem López Casasnovas és el protagonista de la xerrada d'aquest dijous organitzada per Òmnium Cultural i Sant Cugat Empresarial (SCE) per tractar el moment que viu Catalunya des d'un punt de vista econòmic i social. López Casasnovas és catedràtic d'Economia de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i degà de la facultat d'Econòmiques. La ponència 'El moment econòmic i social a Catalunya. Una cruïlla complexa' tindrà lloc al Sant Cugat Trade Center a partir les set de la tarda i enceta el cicle 'Vers un país eficient'.

Es tracta d'un cicle de debat i reflexió sobre temes econòmics, empresarials i socials i la seva incidència en la societat catalana. Seran tres conferències que començaran aquest dijous.

Guillem López Casasnovas també és llicenciat en Dret i director del Centre de Recerca en Economia i Salut (CRES-UPF) entre el 1996 i el 2005. En aquest període va dirigir els projectes sobre la proposta de reforma del finançament autonòmic de la sanitat espanyola per encàrrec del Ministeri de Sanitat i Consum (1997). Actualment dirigeix el projecte d'avaluació de les polítiques sanitàries de les comunitats autònomes a petició de la Conselleria de Presidència de la Generalitat de Catalunya i de la Fundació BBV.

A finals de febrer se celebrarà la següent ponència i estarà protagonitzada pel subdirector general d'Estratègia i Comercial del Port de Barcelona, Santiago García-Milà. El primer dilluns de març finalitzarà el cicle amb el president de de la subcomissió del sector elèctric del Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya (COEIC), Antoni Tahull.

Totes les trobades tindran lloc a les set de la tarda a l'auditori del Sant Cugat Trade Center.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.