L'assemblea local del PSC proposa Soler i Gutiérrez per a llista electoral


Temes relacionats

El PSC de Sant Cugat, satisfet amb l'elecció de Navarro com a candidat ( 1/oct/12)

El PSC situa el sancugatenc Pere Soler al número 50 de la llistes al Parlament (22/set/03)


  • Comparteix:

Pere Soler, a la imatge, i David Gutiérrez podrien anar a la llista electoral del PSC

Pere Soler, a la imatge, i David Gutiérrez podrien anar a la llista electoral del PSC

L'assemblea local del PSC ha elegit el regidor i membre de l'executiva, Pere Soler, i el secretari d'organització, David Gutiérrez, per anar a la llista socialista de les properes eleccions. La proposta ha de passar primer per la federació comarcal del partit, Vallès Oest, per arribar després al consell nacional del PSC que es reunirà en sessió extraordinària.

El nou secretari d'organització del PSC local, David Gutiérrez, és una de les propostes de l'assemblea local del partit, juntament amb el regidor i membre de l'executiva, Pere Soler. La Federació Comarcal Vallès Oest recopilarà ara totes les propostes de Sant Cugat, Rubí i Terrassa per passar després el filtre de la comissió de llistes de la formació.

El regidor Pere Soler confia amb què Sant Cugat pugui fer la seva aportació a la llista electoral del PSC, malgrat la presència del terrassenc i primer candidat socialista, Pere Navarro.

Pere Soler

Tenint el primer secretari del partit a Terrassa, serà difícil tenir llocs de sortida. Malgrat això, espero que Sant Cugat pugui aportar el seu gra de sorra a les llistes del PSC.


La confecció de la llista electoral socialista culminarà amb l'aprovació definitiva al consell nacional del partit que se celebrarà en convocatòria extraordinària.

Pere Soler ja té experiència en les llistes per concórrer a les eleccions catalanes. Al 2003 va ser l'únic santcugatenc del partit que va obtenir un lloc a les llistes ocupant la posició número 50.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.