ICV aposta per dedicar més diners públics a fer més polítiques d'ocupació


Temes relacionats

El dret a decidir i uns millors drets socials, tret de sortida de la campanya d'ICV-EUiA ( 8/nov/12)


  • Comparteix:

Coscubiela, a l'esquerra, durant la seva visita a Sant Cugat / Font: ICV

Coscubiela, a l'esquerra, durant la seva visita a Sant Cugat / Font: ICV

ICV-EUiA proposa que es dediqui una part important del pressupost de la Generalitat a fer polítiques actives per generar ocupació i que es tiri enrere la privatització dels serveis públics d'ocupació per part de CiU i el PP que, diuen, els han deixat a la 'mínima expressió'. El diputat ecosocialista al Congrés Joan Coscubiela ha visitat aquest divendres la ciutat per assegurar que les eleccions del 25-N són excepcionals no pel que defensa Artur Mas, sinó perquè Catalunya es juga el seu futur amb les polítiques d'ocupació que votin els catalans.

ICV-EUiA es marca com a objectiu aconseguir tirar enrere la Reforma Laboral, de la qual ara s'ha admès a tràmit al Tribunal Constitucional el recurs presentat per alguns partits. Coscubiela ha criticat 'l'oportunisme' de CiU i PP, que, diu, han vist una finestra per privatitzar els serveis públics d'ocupació, restringint-los al màxim.

Joan Coscubiela

PP i CiU han vist l'oportunitat per privatitzar els serveis públics d'ocupació, deixant-los a la mínima expressió.


El candidat suplent al 25-N i copresident d'ICV a la ciutat, Xavier Boix, ha assegurat que les polítiques d'ocupació de la Generalitat 'gairebé no existeixen'. Boix critica l'alcaldessa, Mercè Conesa, a qui acusa de no tenir 'cap interès' en defensar els 4.000 aturats santcugatencs.

Xavier Boix

Volem defensar els drets nacionals, però també els socials i laborals. L'alcaldessa no té cap interès en defensar els aturats santcugatencs.


La formació ecosocialista ha reiterat el seu suport a la vaga general de dimecres vinent, assegurant que és 'més necessària que mai' per plantar cara als polítics que imposen 'polítiques d'austeritat suïcides'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.