Les JERC confien que ERC aconseguirà ser segona força al Parlament


  • Comparteix:

La candidata número 12 de les JERC, Marta Vilalta a l'esquerra i la candidata del Vallès Occidental, Laia Carbó

La candidata número 12 de les JERC, Marta Vilalta a l'esquerra i la candidata del Vallès Occidental, Laia Carbó

La candidata número 12 per les JERC, Marta Vilalta, s'ha mostrat optimista amb els resultats d'ERC en els propers comicis i ha assegurat que la formació independentista aconseguirà ser segona força política a Catalunya. Les JERC defensen una Catalunya independent, justa sobretot pels joves, democràtica i més sostenible. Aquests són els quatre pilars amb els quals se sustenta el país que vol el jovent republicà. L'acte central de les JERC ha tingut lloc aquest dimecres a la Casa de Cultura i ha aplegat els integrants de la formació al Vallès.

Vilalta també ha destacat que les eleccions del 25 de novembre són 'històriques' perquè és el moment de definir i de deixar clar que les JERC volen començar aquest procés de construcció nacional. La número 12 de les JERC encara amb confiança els resultats electorals dels republicans en els propers comicis afirmant que aconseguiran ser la segona força parlamentària.

Marta Vilalta

El jovent de les JERC estem convençuts que aquest 25-N ERC aconseguirà ser la segona força.


De la seva banda, la candidata santcugatenca del Vallès Occidental de les JERC i número 38 a les llistes, Laia Carbó, ha subratllat la importància d'aquests comicis i que el vot dels joves és tan important com qualsevol.

Laia Carbó

Que els joves vagin a votar aquest diumenge. El nostre vot val el mateix que el de la Camacho, el Mas i qualsevol altre candidat. Hem de fer servir la nostra força.


Les JERC s'han reunit a Sant Cugat aquest dimecres per parlar sobre el model de país que volen i on han fet propostes sobre el futur de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.