Família i Vida es presenta a les municipals i obre la porta a VOX


  • Comparteix:

Una imatge d'arxiu de la formació

Una imatge d'arxiu de la formació

El partit Família i Vida ha avançat a Cugat.cat que es presenta a les eleccions municipals aspirant a una entrada a l'Ajuntament, ha afirmat el seu secretari general, Ruben Calvo. La formació veu amb bon ulls possibles aliances amb partits provida com VOX i no descarta fer alguna proposta al regidor no adscrit i exregidor del PP, Bruno de Salvador, perquè formi part del seu projecte. El partit encara no ha elegit alcaldable.

Família i Vida considera que 'hi ha molta gent decebuda' i per això creu que té possibilitats d'obtenir bons resultats a les eleccions municipals amb 'un o dos regidors'. El secretari general de la formació, el santcugatenc Ruben Calvo, no descarta proposar aliances a VOX ni tampoc convidar persones com el regidor no adscrit, Bruno de Salvador, perquè entri a formar part del seu projecte.

Ruben Calvo

Ara mateix VOX es presenta i nosaltres també. Encara tenim temps de veure que passa, però penso que estaria bé una coalició en Bruno de Salvador també, però no sé quins plans té. Sigui com sigui seria positiu i tindríem més possibilitats d'arribar a un regidor i potser dos.


Als anteriors comicis, Família i Vida va aconseguir el 0,5% dels vots.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.