El PSC vol que les escoles Catalunya i Collserola ofertin també secundària


Temes relacionats

El nou Leonardo da Vinci tindrà un pavelló d'ús ciutadà i inicia les obres al 2016 (25/feb/15)

La Generalitat aprova una dotació de 10 milions d'euros per construir el nou Leonardo da Vinci ( 8/mar/10)


  • Comparteix:

El PSC vol que l'escola Catalunya aculli alumnes de secundària / Foto: Escola Catalunya

El PSC vol que l'escola Catalunya aculli alumnes de secundària / Foto: Escola Catalunya

El PSC afirma que a Sant Cugat falten places d'institut i, per tant, demana que s'ampliïn les escoles Catalunya i Collserola perquè donin cabuda a alumnes d'educació secundària obligatòria. Segons els socialistes, Mira-sol es quedarà sense un espai d'educació secundària de referència quan l'institut Leonardo da Vinci es traslladi a Volpelleres.

La número 6 de la llista del PSC a les eleccions municipals, Pilar Gorina, considera que incorporar una oferta d'educació secundària obligatòria a les escoles Catalunya i Collserola servirà per descongestionar altres zones de la ciutat.

Pilar Gorina

Mira-sol és un barri que queda sense educació secundària obligatòria. L'escola Collserola té un espai on es podria incorporar aquesta educació i així descongestionaria altres zones de Sant Cugat.


Gorina també creu que cal escoltar les noves famílies que volen una escola pública diferent. Segons la número 6 del PSC, aquesta demanda podria tenir resposta amb la construcció de la dotzena escola, al costat del parc Ramon Barnils i, si aquest terreny ho permetés, també encabir-hi secundària. Els socialistes demanen 'un model educatiu diferent' a l'actual per a aquest nou centre.

A més, Gorina considera que el nou Leonardo da Vinci hauria d'acollir formació professional i convertir-se així en un espai 'punter i necessari' en aquest àmbit. Pel que fa a l'antic Leonardo da Vinci, Gorina proposa que concentri propostes educatives com l'Escola Oficial d'Idiomes (EOI), l'Escola d'Adults i els programes de transició-treball.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.